Witam!
Chcemy zgłosić rozpoczęcie budowy.Dostaliśmy od INB druki do wypełnienia tj. Zawiadomienie o zamierzonym rozpoczęciu robót budowlanych i oświadczenie kierownika budowy. Dziś przeglądałam nasz dziennik budowy,który otrzymaliśmy wraz z pozwoleniem na budowę i zauważyłam,że w nim są oba druki. Czy mam wypełnić te i te,czy tylko te które dostaliśmy od INB? Proszę o radę
Zawiadomienie o rozpoczęciu budowy
Regulamin forum
Artykuły eksperckie: - Prawo budowlane - zobacz firmy budowlane z kategorii: Firmy budownictwo SPONSOR: Szamba kompleksowo
Artykuły eksperckie: - Prawo budowlane - zobacz firmy budowlane z kategorii: Firmy budownictwo SPONSOR: Szamba kompleksowo
-
Re: Zawiadomienie o rozpoczęciu budowy
Tzn chcesz wypełniać za kierownika jego oświadczenie? bo trochę nieprecyzyjne pytanie zadała
-
- Administrator
- Kontaktowanie:
Oczywiście że zawiadomienie o rozpoczęciu robót wypełnia osoba która włada działką inwestycyjną - czyli w tym wypadku TY
tak ogólnie ktoś może wypełnić to za mnie ? czy jest taka możliwość. bo jeśli kogoś upoważnię to nie powinno być problemu ?
wydaje mi się że osobiście musisz to załatwić, żadne upoważnienie tu nic nie pomoże