Zabezpieczenia drzwi aluminiowych
Regulamin forum
Reklama: Szamba ekologiczne - zobacz darmowe ogłoszenia z kategorii: materiały budowlane
Reklama: Szamba ekologiczne - zobacz darmowe ogłoszenia z kategorii: materiały budowlane
Re: Zabezpieczenia drzwi aluminiowych
Wiesz różnie bywa z inwestorami. Czasem zobaczy cenę za drzwi i uzna że to na pewno jest ze wszystkim, bo nie może być takie drogie. A ciągle jednak zapominają, że aluminium to drogi materiał i nie jest wykorzystywany na szeroką skalę jeszcze jeśli chodzi o drzwi.
Cenę raczej sie bierze jako pierwszą pod uwagę. Jak komuśn ie pasuje cena drzwi aluminiowych to ich po prostu nie bierze i rozgląda się za tańszą alternatywą i to normalne. A pełen zestaw, na przykłąd drzwi elite z aluhausu a do tego cała gama dodatków i elektrododatków plus dodatkowe zabezpieczenia to naprawdę duża suma. ale moim zdaniem warto. Przynajmniej zainwestować w te zwiększające bezpieczeństwo.
Myślę, że firma, skąd zamawiasz powinna Wam coś zaproponować. My jak zamawialiśmy w Aluhaus to oni mieli swoich montażystów i ja chciałem ciepły próg. Bez problemu.