Witam,
Mamy awarię w domu - potrzebujemy pilnie wymienić stare szambo na nowe. Stare plastikowe się zapadło... Możecie polecić jakąś firmę w rejonie Lublina?
Szamba betonowe Lublin
Regulamin forum
Zobacz firmy budowlane z kategorii: materiały budowlane - sponsor: Wywóz szamba oraz firma Szamba betonowe - cała Polska
Zobacz firmy budowlane z kategorii: materiały budowlane - sponsor: Wywóz szamba oraz firma Szamba betonowe - cała Polska
Re: Szamba betonowe Lublin
Ja jestem na etapie wyboru właśnie takiej firmy, poczytałem trochę opinii i parę telefonów wykonałem i zdecyduje się na BetoneX, ale szambo wstawiam na wiosnę dopiero i powiem jak to wygląda w praktyce.
Ja mogę polecić jedynie firmę Betonex bo korzystałem, zbiornik mam piąty rok, nie było problemów z odbiorem budynków, no i chyba raczej nie przecieka bo teren mam podmokły i nie zauważyłem żeby coś się z gruntu lało do środka.
-
- Administrator
- Kontaktowanie:
Znam obie te firmy wybrał bym Betonex, i nie zgodzę się że Betprodbis jest starsza, poza tym Betonex Ma napewno aprobatę ITB, na betprodbis nie mogę znaleźć informacji...
A jak cenowo to wygląda?
Dzwoniłam do ASP BetoneX - 2600 kosztuje 10m3 w Lublinie o stówę taniej w ABC Szamba betonowe
Ostatnio przesunięty w górę 16 Gru 2016, o 22:51 przez: Anonymous.